onze gym is jouw flex gym

PT Center Haarlem, Flex Gym

Onze professionele flex gym waar je met jouw klanten traint

en je eigen business een boost geeft

PT Center faciliteert een professionele gym waar personal trainers hun klanten kunnen trainen. We begrijpen dat niet alle personal trainers hun eigen gym hebben, daarom bieden wij deze faciliteit aan. Via onze app [nnb] kunnen personal trainers tijdslots boeken om de Flex Gym te gebruiken.

De openingstijden van de Flex Gym zijn ruim: van 6 uur in de ochtend tot 22 uur 's avonds.

Wij zijn dus geen reguliere sportschool, maar een faciliteit welke personal trainers kunnen huren en gebruiken voor hun klanten.

over ons

Mijn naam is Mark Smit, XX jaar en ik heb meer dan XX jaar ervaring in de fitness­branche. Momenteel vervul ik de rol van floor­manager en hoofd­trainer bij HealthTime, een zuster­bedrijf van FysioExpert. Mijn expertise ligt op het gebied van sport en revalidatie, waarbij ik me erop richt om sporters optimaal te laten presteren en hen degelijk en bewust te laten herstellen, zodat ze snel weer hun sport en passie kunnen uitoefenen. Ons doel is om onze klanten te begeleiden bij het worden van een fittere, sterkere en betere versie van zichzelf.
Het sportvak is mijn grote passie. Het geeft me voldoening om mensen zowel fysiek als mentaal sterker te maken, samen te werken met professionals en collega's te helpen met diverse vraag­stukken. Mijn creativiteit en doorzettings­vermogen komen voort uit mijn verleden in de sport. Ik heb 10 jaar lang op hoog niveau honkbal gespeeld, waarbij ik zelfs uitkwam voor het Nederlands Honkbalteam. Topsport zit diep verankerd in mijn DNA.
Met PT Center hebben we als doel om personal trainers een veilige omgeving te bieden, waar ze hun vak met een laag risico en lage kosten kunnen uitoefenen. We willen een krachtige community van personal trainers opbouwen, waarbij 'samenwerking' centraal staat. Samen streven we naar groei en succes voor iedereen binnen de community.
Mijn naam is Dominic Biesbrouck en ik ben XX jaar. Onder­nemen zit in mijn bloed: ik ben al op jonge leeftijd gestart met onder­nemen. Mijn eerste avontuur speelde zich af in de muziek­wereld, waar ik als DJ op meer dan 250 evene­menten per jaar draaide en er goed van kon leven. Helaas kwam dit abrupt tot een einde tijdens de corona-pandemie. In die periode besloot ik mijzelf om te scholen tot personal trainer. Tijdens deze periode heeft Mark - mijn mentor en trainer -  mij de fijne kneepjes van het vak geleerd.
Mijn gedrevenheid en ambitie ken­merken mij sterk. De invloed van mijn vader, die eigenaar is van een lease­bedrijf, heeft mij commercieel denken én hard werken met de pap­lepel ingegoten. Het idee voor het ontwikkelen van een huur­concept voor personal trainers ontstond toen ik in 2022 werd benaderd om een lege padel­ruimte te exploiteren. Ik vroeg Mark om samen met mij te brain­stormen over hoe we dit werkbaar konden maken.
Wat ons als duo sterk maakt, is onze gedeelde passie voor fysieke gezond­heid en ons uitgebreide netwerk in de sport­wereld van Haarlem. Met PT Center geven we de fitness­branche een boost door personal trainers te faciliteren zonder dat ze hierbij hun eigen ruimte nodig hebben. De risico's en hoge kosten die daarmee gepaard gaan nemen wij op ons tegen een scherpe huurprijs. Zo maken de personal trainers gebruik van een volledig ingerichte ruimte met alle benodigd­heden die ze nodig hebben voor hun personal trainingen.

Ervaringen

Ontdek de voordelen van onze ultramoderne Flex Gym voor personal trainers en hun klanten.

De Flex Gym van PT Center heeft mijn personal training bedrijf naar een hoger niveau getild. Het flexibele tariefmodel past perfect bij mijn planning, en de moderne faciliteiten zijn top. Mijn cliënten zijn erg enthousiast.”
PT Center Haarlem, Flex Gym

Karlijn

- Personal Trainer

Ik ben zo dankbaar voor de Flex Gym bij PT Center. Hun commitment-opties maken het gemakkelijk om mijn trainingssessies te plannen, en de prijzen zijn zeer redelijk. De sfeer in de gym is motiverend en mijn klanten voelen zich er direct thuis.”
PT Center Haarlem, Flex Gym

David

- Fitness Coach

Als personal trainer was het vinden van de juiste trainingsruimte een uitdaging, totdat ik PT Center ontdekte. Hun Flex Gym is een game changer. Betaalbaar, goed uitgerust en altijd schoon. Ik zou het iedereen aanraden.”
PT Center Haarlem, Flex Gym

Stanley

- Personal Trainer

Meld je nu aan

En begin met het boeken van sucessen